Health Quote

Health is energy, vitality & well-being. You know it when you feel it, when you see it; healthy living is a beautiful thing. Healthy people feel energized & look fantastic!

Promosi Akhir Tahun 2014: Vitamin Kecantikan.

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah. suka benar dengan promosi hujung tahun 2014 ni.

Double Trouble namanya..

Trouble tu bukan masalah ye..kekalutan kami sebagai pengedar kerana promo item ini memang killer vits la..huhu..

Masih lagi dalam bajet mampu milik.

Apa tu? Promo vitamin ape?


 

VITAMIN C PELEPASAN MASA SHAKLEE 500MG


Jom cepat-cepat sms / wassup mekning..promo yang lepas tang vitamin C ni..mekni oder tengah bulan, bulan depan nuh baru dapat..
Sebab stok kat HQ pon habis disapu..vitamin C ni memang laku keras.

Sebab pengguna tegar vitamin C sendiri dah admit yang kesan vitamin C SR Shaklee memang yang terbaekk..

Kalau yang dah biasa makan vitamin C ni boleh cuba yang Shaklee punya pulak..


VITAMIN E SEMULAJADI & SELENIUM DENGAN EKSTRAK BIJI ANGGUR


Aish..yang ini..pengguna yang sudah berumah tangga suka bagi nick sebagai VITAMIN CINTA.
Kenapa?
Kerana vitamin ni bantu tingkatkan GRIP, bantu kembalikan mood untuk bersama suami.

Normal la kan? yang udah kawen tu..lama2 GRIP kendur..
Pastu yang sudah melahirkan, sibuk tugas surirumah, kerja pejabat, urusan rumahtangga, anak-anak..MOOD tu payah nak mai..

Alhamdulillah dengan bantuan Vitamin E ni, si isteri bukan sahaja COOL bila di ajak bersama..malah suami juga mendapat ekstra energy gitu.

Boleh sharing makan ye, husband & wife..lagi moleks.

Kulit pun makin moist, kemerahan gitu..

Syarat dia biasalah..konsisten ye..bukan try sehari terus jadikk..itu mustahil..

hikhik...

BACA LAGI PASAL VITAMIN E KAT SINI :

SMS @ WHATSAPP 011-2514 0783

4 comments:

Auntie Kemai said...

vitamin E hangat utk suami isteri .

Elyani Rasid said...

Saya sokong 200% hehe

Mama Cantik said...

Vitamin favor8 ni. Wajib buat stok bila ada promo gini...yum yum :))

Elyani Rasid said...

makanan ruji ladies cun gitu..hihihu..